Diensten

Bij Bouwbedrijf A. Jansen kunnen we u helpen met diverse soorten projecten. Onze diensten zijn simpelweg te splitsen in:

  • Renovatie
  • Verbouw
  • Nieuwbouw

Renovatie van een woning

De renovatie van een woning is heel breed. Bij het renoveren van een woning moet je denken aan bijvoorbeeld het vernieuwen van het dak van een erker, het volledig vervangen van alle kozijnen, het (ver)plaatsen van tussenwanden of de woning voorzien van isolatie. Voor ieder type renovatie zijn we u graag tot dienst.

Verbouw van een woning

Het verbouwen of aanbouwen kan iets zijn om tegen op te zien. We helpen u graag vanaf de beginfase door advies te geven en vervolgens door de verbouwing te realiseren. Bij een verbouwing moet je bijvoorbeeld denk aan het plaatsen van een aanbouw of het plaatsen van een dakkapel. We horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Nieuwbouw van een woning

Het nieuwbouwen van een woning is geen eenvoudig proces. We begeleiden u daarom graag vanaf het begin tot het einde. We denken graag mee in de ontwerpfase zodat we u kunnen voorzien van passend advies. Het maakt voor ons vervolgens niet uit in welke stijl de woning gebouwd moet worden. We hebben ervaring in diverse bouwstijlen zoals u kunt zien bij onze projecten.

Benieuw naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze contactgegevens of het offerteformulier.

Keurmerken

Kwaliteit en zekerheid staat voorop in onze diensten. Daarom zijn wij aangesloten bij het keurmerk BouwGarant en zijn we lid van Bouwend Nederland.

Copyright Bouwbedrijf A. Jansen B.V. 2024 | Privacy beleid | Sitemap
Realisatie: Steketee Online